søndag 19. august 2007

Livstegn i bilder

Jaa, no har vi snart vaert her borte i en uke. Rart, foler fortsatt at vi er paa en slags leir eller feriekoloni. Paa mandag naar vi reiste var det en helt speisel stemning paa flesland. Var saa utrolig koselig at saa mange kom for aa si hade. I folge sikre kilder saa hadde det ikke vaert slik stemning siden Kurt Nilsen vant world idol.


Folte oss nesten som kjendiser der vi satt for aa bli tatt bilde av (se tidligere innlegg).

Aaaeh... Kommer til aa savne dokkar jenter!

Sindre og Aleksander! Disse to her ofret masse tid og torre klaer for aa vinke farvel naar flyet lettet. Har ingen bilder av det, men kommer nok alltid til aa huske kossen det var...
Hanne, Adelheid og Ane fikk bamse og kort fra Josefine.. Vi aapnet det paa flyet :D

ANe og Adelheid paa flyplassen paa Island.Cola til 235 kroner :O
Flyet fra Island til Minnesota var en time forsinket. Det var kipt, men vi fikk no tiden til aa gaa.. Islandsk glose: snyrtingar :P (=toalett)En av skolebussene til Hillcrest! Ble ganske overrasket naar vi saa denne.
Inni skolebussen. Her satt vi i ca 4 timer. Ute holjregnet det, og himelen var akkurat som et diskotek fordi det lynte saa mye. Men lynene var langt unna da, saa det var ikke farlig, verre var det vel at bussen kjorte i over 120 km/t.

Matpause paa vei til skolen. Overraskende nok saa var det paa Burger King. Noen av guttene kjopte en slags trippelburger som er saa stor at de ikke selger den i norge.

SKolen vaar utenifra. Jentene bor i samme bygg som skolen, men guttene bor i et sepparert bygg. I aar er det 60 jenter paa internatet (ny rekord, 47 i fjor) og ca 30 gutter. Men det er mange som gaar paa skolen som ikke bor der.

I gaar var noen av jentene paa musical. "The Beauty and the Beast". Etterpaa gikk vi pa en restaurant som heter Appelbee's. Der traff vi paa noen av de andre fra skolen, men som ikke var paa musikalen. Maten var saa som saa, HanneK bestilte Diane's (hovedhusmoren) sin favoritt. Den smakte saa daarlig at hun maatte kjope en rett til.




Aa velge vaskemiddel paa Wallmart var en stoor utfordring!!
Det kommer fler bilder etterhvert, har ikke faatt Adelheid sine inn paa dataen enda.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Nautvik så skummel ut på det ene bildet

Anonym sa...

Dere led nå ingen nød på Island. Norge hadde en svær militærøvelse på flyplassen deres. Antiterror og så videre. Jeg hadde nå ikke kjedet meg..

Kebab sa...

WallMart er en genial butikk! De har jo allt mulig der:D Gleder meg til den Wallmarten som skal komme i Åsane blir ferdig!

Benedicte sa...

ååå! Så gøy! Vi liker oppdateringer, og vi liker bilder!
Veldig bra!

Kjekt å høre att dåkkar har det fint=)
Snakkes! klem <3

Anonym sa...

wallmart i åsane!? noreg helde på å bli FOR amerikanisert! som motvekt burde dei opna cubansk dagligvareforetning i arken...

Anonym sa...

Hei Hanne. Fine bilder. Jeg har begynt i 1 klasse idag. Det var gøy. Lykke til. Glad i deg. Klem fra Mikkel snart 6 år.

Eivind Ågotnes Hagen sa...

Kjekt å se at dere har det bra der borte.
Angående applebee's så anbefaler jeg Angus Bacon Cheeseburger, eller en del av appetizerne.

og ja, wal-mart er genialt.