tysdag 27. november 2007

Hanne sin thanksgiving

Tirsdag forige uke fikk meg, Ingrid S, Siril og Ane fri etter 5. time. Planen var å dra med Kaylee og familien til Fargo, North Dakota. Der skulle vi være med Kaylee til legen en liten tur, og etterpå skulle vi gå på shopping. Den lille legeturen ble til 3 timers venting på venterommet, og eterpå var det ikke tid til shopping. Menmen.. Vi fikk hcertfal snakket mye om Norge, noe som er Kaylee's favoritt hobby. Hun har telt ned dager aldri så lenge til hun drar til Norge i Julen. Vi fikk dratt på en sminkebutikk der vi kjøpte billig dyr sminke (altså egentlig dyr, men betalte lite).
Som plaster på såret for all ventingen spanderte faren til Kaylee middag på oss på Mexican Village. Det var ubeskrivelig godt. Og det kom en del namme-stønn igjennom det måltidet for å si det sånn. Etterpå stakk vi innom en gigamatbutikk som hadde det meste. Der kjøpte vi lakris og svenske boller på 1-2-3.
Usa sitt svar på smågodt. Jelly-beans.

Internett uten blokkeringer :D
Boller :D Jeg lar ikke en sjanse til å bake slippe unna. selvom det var på 1-2-3.

Var litt utolmodig, så fikk ikke hevet så mye, men gode var de selvom.
Etter å ha sovet 3 stk i en 120cm brei seng, var vi god og trøtte dagen etterpå. Vi gikk ut på restaurant å spiste frokost for første gang her borte. Det er faktisk helt normalt i følge amerikanerne. Men vi hadde skikkelig dårlig tid, så det virket som en evighet til maten endelig kom.På menyen stod foresten omelett, pannekaker og poteter..

Etter frokosten ble vi fire norskisene hentet av familien til Chantel. Vi dro å så på huset deres som de holder på å fikse. (egentlig gammel låve)
Vel fremme i huset til tante nr 1. Her ble det spilt julesanger og diverse andre sanger av musikktalentente (nei, det var IKKE meg).
Ingrid og lille Megan.Alle soverommene hadde eget bad og garderobe. Sarah viser oss garderoben sin. Her er graduate dressen hennes.

Amerikansk Frokost. cinnamorolls.

Huset til tante nr 1.
Siril og Ingrid ute i hagen med hunden.

På thanksgiving så spiste vi blant annet kalkun. Her er jentene klar til å kutte an opp med en minimotorsag.
Var ute å luftet oss innimellom alle måltidene.
Det ble masse spilling og leker.
Før Hovedmiddagen stod hele familien (22 unger + voksne) i ring og holdt hender. Alle sa i tur og orden hva vi var takknemlig for.
Masse, masse, masse mat!

Ceri hadde bursdag og ble 6 år :)


Chantel turner i hagen.


Kevin måtte kjøre mange turer med firhjulingen :D Det var kjempe gøy og ekstremt kaldt! Hele fjeset var stivt etterpå!
Mer mat. Pai! Gresskarpai var den beste. Torsdag kveld dro vi til tante nr. 2 sitt hus.

Der okkuperte vi hele kjelleren. Bildet på veggen var litt kult. Sjøen beveger seg, også lager det strandlyder.

Billjard :D

TV'ene her borte er som alt annet, STORT. Så 6 filmer denne helgen. Og jeg klarte jo å sovne i 4 av dem :S Typisk meg.
Og sånn er det å bo i Minnesota. Om det er kaldt nå, så skal vi tydligvis bare vente til februar, da kan det bli ned i 20-30 minusgrader.

På Lørdag var vi på vitensenteret i Minneapolis.
Tok en liten snartur til Norge :D

Missisippi om kvelden. Etter vi var på vitensenteret skulle vi se på juleparaden. Men vi kom litt seint og fikk bare sett 5 minutter.



Og sååå var thanksgiving over. Vi hadde det supert og det var utrolig digg å komme inn i vanlige hus, med masse god mat, og en vanlig famile.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå... Så koselig! Å sykt kule hus altså!! =)
<3

martepåkartet sa...

Åååå:) så koos*;D kjekt med thanksgiving altså;)?fine hus dere bodde i ja!!:D Det ene bildet av dere alle med røde neser var så skjønt!<3skjønner at kulden har kommet for fullt der borte ja;) søte dere er:)<3

martepåkartet sa...

Så fin jakke forresten Hannibunny!Moi nice:D* jeg skal snart kjøpe noe lignende på jobben:D må bare få den inn først!Tihi<3:D looove<3*